Torgforberedelser Markus Lasse och chauffor

COOL - Larsmo torg i förvandling

Torgförberedelserna är nu i full gång. Orgel som åkt ända från Holland är på plats. Organist Markus Wargh, orgelspecialist Lasse Enkvist och orgelns holländska chaufför pustar ut att allt gått bra hittills. -Nu håller håller vi tummarna för vädret, som faktiskt ser ut att bli toppenbra både på fredag och lördag.

Ikväll (torsdag 29 juni) börjar intonering av orgelns stämmor och soundcheck. Med all utrustning blir det förstås mycket ljud på torget, men målsättningen är att det ska bli en kraftfull och samtidigt njutbar musikupplevelse. Kyrkorgeln har med sig tjugosex högtalare som digitalt ska återskapa ljudet av fullstor kyrkorgel tillsammans med en storskalig PA-utrustning.

En del företagare och föreningar har ikväll fällt upp sina tält. Plättkarnevalstält och indianliknande tipi-tält finns på torget och en mängd stolar och bord. Se fram emot en riktigt spännande helg i Larsmo med orgel och vimmel under bar himmel.

Länk till programmet

Torgforberedelser lastbil lossar orgelTorgforberedelser hogtalare bars pa platsTorgforberedelser Hannes Uunila testarTorgforberedelser Tipi talt byggs opp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(29.06.2017, Kl 20:00)
Gå till "Anslagstavla"