Vapaita tontteja

Asuin- ja teollisuustontit

Luodon kunnassa on tarjoilla uusia asuin- ja teollisuustontteja periaatteessa kaikilla asemakaavoitetuilla alueilla. Lisätietoja vapaina olevista tonteista löytyy kartasta (vihreä=asuintontti, harmaa=teollisuustontti).

Vapaita tontteja löytyy Storströmmenin asemakaava-alueelta. Eugmon Vikenin asemakaava-alueelta löytyy yhdeksän vapaata tonttia. Bosundista löytyy vapaita tontteja muun muassa Murmästarin alueelta.

 

 

** Bosund - Vapaita omakotitalotontit ** 

Bosundin asemakaava-alueella luovutetaan 11 omakotitalotonttia korttelissa 160 (tontti nro 1-8), 163 (1) ja 176 (3-4) .

 

** Vapaita rantarakennuspaikkoja **

Sandgrundetissä (Sandgrundintien vieressä) annetaan tarjolle kolme vapaa-ajan rakennuspaikkaa (noin 2000 m²/kpl) Luodon rantayleiskaavalla.

Rakennuspaikat sijaitsevat noin 2,7 km Holmin keskusta-alueen palveluista. Rakennuspaikkojen status on mahdollista vaihtaa vapaa-ajan asumuksesta (RA) ympärivuotiseksi (AO) poikkeuslupamenettelyllä. Kunta on rakentanut rakennuspaikoille tien ja vesijohdon. Jätevedenkäsittelyn kiinteistönomistaja hoitaa itse.

Rakennuspaikkojen hinta on: 95000 €/kpl

Vapaa-ajan rakennuspaikan rakennusoikeus on 150 m² kerrosala, josta päärakennuksen osuus saa olla enintään 80 m². Ympärivuotiselle asumukselle rakennusoikeus on 250 m² kerrosala, jonka voi vapaasti jakaa päärakennuksen, talousrakennuksen ja saunan kesken.

Ostaja vastaa lohkomiskustannuksista (1120 €), kaupanvahvistajankulusta (120 €) ja lainhuudatusmaksuista (144 €) sekä kuluista, joita aiheutuu poikkeusluvan myöntämisestä (2375 €), jotta voi rakentaa omakotitalon Luodon rantayleiskaavalle. Liittymismaksut ja pohjatutkimukset eivät sisälly tarjoushintaan.

Kartta
Yleiskartta

 

(Sivu päivitetty 16.09.2022, Klo 16:29)