lucia fb Sponsrat inlagg 2

Lucia for all – en ljusfest för alla

Kom och var med på en festlig och helt unik Lucia-karnevals-maskerad. Vi sätter nytt världsrekord i flest antal lucior, sjunger lucia- och julsånger, umgås och har roligt på Larsmo torg. Det är enkelt att vara med. Kom ”vitklädd med ljus i hår” så räknas du med i rekordförsöket. Ung som gammal, män och kvinnor - alla kan delta i maskeraden utklädda i egna varianter av vita kläder med belysning. I fjolårets rekord ingick 196 personer och en hund. Nu siktar vi på det dubbla! Låt fantasin flöda. Leta fram luciakrona, pannlampa eller ljusslinga som kan behövas och börja forma din egen ljusklädsel redan nu. Evenemanget tar ca en timme.

Larsmo torg, kl 18:00 den 13.12.2018
Arrangör: Larsmo kommun

Lucia for all – valojuhla kaikille

Tervetuloa Luodon juhlallisiin Lucia-karnevaalinaamiaisiin tavoittelemaan Lucioiden uutta maailmanennätystä. Osallistukaa ennätysyritykseen valkoisiin pukeutuneina ja hiukset valaistuina. Nuoret ja vanhat, miehet ja naiset – kaikki voivat osallistua tapahtumaan pukeutuneena oman Lucia-mallinsa mukaan. Viime vuonna tapahtumaan osallistui 196 henkilöä ja yksi koira. Tänä vuonna tavoitteena on lukumäärän tuplaaminen! Antakaa mielikuvituksen virrata. Hankkikaa jo nyt Lucia-kruunu, otsalamppu tai valoketju omaa Lucia-asuanne varten. Tapahtuman arvioitu kesto on noin tunti. Laulamme Lucia- ja joululauluja, seurustelemme ja viihdymme torilla.

Luodon tori, 13.12.2018 klo 18:00
Järjestäjä: Luodon kunta

لوسيا للجميع – حفل شمعة للجميع
مرحبا بكم في احتفالية لوسيا التنكرية ، سوف نحاول تحقيق رقم قياسي جديد من بين عدد احتفاليات لوسيا المنظمة ، نغني اغاني لوسيا واغاني عيد الميلاد .
نجتمع ونتلاقى ونستمتع في ساحة لارسمو
من السهل ان تشارك وان تكون معنا ، بإمكانك القدوم مع ارتداء ثياب بيضاء وشمعة على الرأس (وبذلك يتم احتسابك في قائمة المشاركين في محاولة تسجيل الرقم القياسي )
صغار وكبار نساء ورجال الجميع بإمكانه المشاركة في الحفلة التنكرية مع ارتداء ثيابه الخاصة البيضاء ومع انارته البيضاء .
في السنة الماضية وصل عدد المشاركين الى ١٩٦ شخص بالإضافة الى كلب واحد .
هذا العام نهدف الى مضاعفة هذا الرقم لندع المرح والخيال يتدفق .
ابحث عن تاج لوسيا ولمبة الرأس او سلك الانارة الكهربائي الذي من الممكن ان تحتاجه وابدأ في تجهيز ثيابك البيضاء من الان .
الاحتفالية تستغرق حوالي الساعة من الوقت .
ساحة لارسمو الساعة ٦ مساء بتاريخ ١٣-١٢-٢٠١٨ .

Lucia for all 2018 Affisch 3 A2

(15.11.2018, Kl 08:00)
Gå till "Barn & utbildning"