Anslagstavla

Larsmo kommun anställer en koncernchef
06.04.2021, kl 11:00

Larsmo kommun anställer en koncernchef

Koncernchefens huvudsakliga uppgifter är att leda och administrera kommunens dotterbolag inom fastighetsförvaltning och vatten- och avloppstjänster. Som koncernchef ansvarar du för att de fastställda målen för bolagen förverkligas, att verksamheten bedrivs enligt koncerndirektivet och att resultatet når det mål som uppställts. Koncernchefen är en del av Larsmo kommuns ledningsgrupp och rapporterar till kommundirektören.

Till arbetsuppgifterna hör inledningsvis att för Fastighets Ab Larsmo Bostäder ansvara för budget och bokslut, tomtreserveringar, kostnadsberäkningar och anbudsförfrågningar. Arbetsuppgifterna inom Vattentjänstverket består av uppgörande av budget och bokslut, ansvara för planering av vatten- och avloppsledningar, ansvar över vattenkvaliteten samt planeringsanbud, kostnadsberäkningar och andra projekt. I ett senera skede tillkommer ansvar för kommunens övriga fastighetsbolag.

Vi söker en person som är strukturerad, resultatinriktad och har förmåga att leda och utveckla verksamheterna i samarbete med övriga parter. Vi värdesätter tidigare erfarenhet inom fastighetsförvaltning eller vatten- och avloppstjänster. Som koncernchef är du en del av ett arbetsteam.

Tjänsten är nyinrättad och i heltid, behörighetskravet är lämplig högskoleexamen. För tjänsten krävs utmärkt förmåga att i tal och skrift använda svenska språket och god förmåga att i tal och skrift använda finska språket.

Tjänsten tillsätts tillsvidare och inleds med en prövotid på 6 månader. Ett godtagbart läkarintyg ska uppvisas innan tillträde.

Ansökan via Kuntarekry, arbetsnyckel: 352974
Sista ansökningsdag är 21.4.2021

Länk till Kuntarekry
Gå tillbaka till Anslagstavla