Nyheter

App och webshop
14.02.2022, kl 09:00

App och webshop

Nu kan du använda kommunens tjänster behändigt och lätt i kommunens nya app, den kan laddas ner från både Google Play och App store. I appen finns flera funktioner, bl.a. Timle bokningskalender för kommunens bokningsbara utrymmen, nyheter, kontaktuppgifter, Virhi felanmälningar och lediga jobb.

Kommun-appen är lätt att använda och den visar information som både ska tilltala kommuninvånaren och turisten. Appen är tvåspråkiga och har flera olika funktioner.

Funktionerna är uppdelade i tre delar, Info, Tjänster och Aktiviteter:

i kategorin Info hittar du lätt kontaktuppgifter till kommunens personal, lediga tjänster, driftstörningar i kommunen, dagens lunch, nyheter, serviceställen och webbshop.

Under kategorin Tjänster kan du enkelt göra en felanmälan i felanmälningstjänsten Virhi., skicka feedback till kommunen och boka utrymmen/planer i bokningskalendern Timle.

I kategorin Aktiviteter syns kommande händelser och aktivitetskarta från kommunen med bl.a. badstränder och vandringsleder.

Idén är att appen ska utvecklas med tiden och flera funktioner är redan under förberedelse.

Denna vecka lanseras även en splitterny webshop, den kommer att hittas både på webbsidan och i appen. I webshopen kommer finnas ett varierat utbud av både produkter och tjänster, vissa mera säsongsbetonade än andra.

 

Gå tillbaka till Nyheter