Lediga jobb inom Larsmo kommun

Kuntarekry.fi

Larsmo kommun övergår till att rekrytera personal via kommunernas gemensamma rekryteringstjänst  Kuntarekry.fi. Lediga jobb utannonseras där. Gå in på Kuntarekry.fi och registrera dig som jobbsökande. Du skapar då ett eget användarnamn med lösenord. Härifrån kan du sedan enkelt söka lediga jobb samt även uppdatera ansökan efter att den blivit inlämnad.

Alla våra lediga jobb finns ännu inte på kuntarekry.fi, men vi jobbar på att uppdatera vart efter. De annonser som har en understreckad rubrik kan du klicka på för att komma in på annonsen i kuntarekry.fi

Du kan också kontakta de personer som finns nämnda i annonaserna nedan och få information om hur du går tillväga.

 

SKOLPSYKOLOG

Inom utbildningssektorn i Larsmo är det viktigt att eleverna har tillgång till elevvårdstjänster av hög kvalitet. 
Därför söker vi nu dig, som vill bli ny medarbetare i ett mångprofessionellt team inom elevvården i kommunen.
Eftersom utbildningssektorn är i ständig utveckling så förutsätts att också elevvården utvecklas enligt de nya behov som uppstår.

Som skolpsykolog deltar du i den generella och individuella elevvården.Till dina uppgifter hör individuellt stöd till eleven samt handledning i anslutning till inlärning och välmående, kartläggning av inlärningssvårigheter samt aktivt deltagande i det mångprofessionella elevvårdsarbetet. Du deltar i den skolvisa elevvårdsverksamheten och ger konsultation och psykologisk handledning till den övriga personalen. Du är med och planerar och förverkligar sådana verksamheter som främjar enheternas välmående.
För att kunna arbeta både förebyggande och utvecklande så förväntar vi av dig ett självständigt arbetssätt samt en god organisationsförmåga.Du behöver också ha en god förmåga till interaktion och samarbete av olika slag samt stort intresse för det mångprofessionella samarbetet. Vi värdesätter kännedom om skolsektorn samt erfarenhet av att arbeta med elever i förskola-åk 9.

Följande personliga egenskaper anser vi vara särskilt viktiga för vår skolpsykolog:
-empati, tålamod, flexibilitet
-god samarbetsförmåga
-förmåga till självständigt arbete
-ansvarstagande

Behörighetskrav för tjänsten är behörighet som legitimerad psykolog. .Språkkrav är god förmåga att i tal och skrift använda svenska och nöjaktig förmåga att tala finska.
Arbetstid 38, 75 h/vecka. Lön enligt AKTA, vilken fastställs av Personalsektionen.

Till ansökan bör du bifoga intyg över din behörighet.

Ett godtagbart läkarintyg inlämnas inom 30 dagar efter anställningen. Enligt lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) bör den som väljs uppvisa ett straffregisterutdrag för att valet ska vinna laga kraft.
Prövotiden är 6 månader.

Bildningschef Carola Holm-Palonen tfn 06-7857235 eller e-post carola.holm-palonen@larsmo.fi

Sök tjänsten via Kuntarekry

 

 

Bor Du i kommunens södra del och kunde tänka Dig att arbete som

Familjedagvårdare till eget hem vårterminen 2019

För mera info vänligen kontakta enhetsledare Annette Mäenpää tfn. 044-7217610 eller chef för barnpedagogik Malin Källman tfn. 044-7877400, gärna så snabbt som möjligt!


Kommunsektorns lediga arbetsplatser; se Kuntarekry, länk

 

 

 

 

 

 

 

 

(Sidan uppdaterad 17.05.2019, kl 10:49)