Lediga jobb inom Larsmo kommun

Bor Du i kommunens södra del och kunde tänka Dig att arbete som

Familjedagvårdare till eget hem vårterminen 2019

För mera info vänligen kontakta enhetsledare Annette Mäenpää tfn. 044-7217610 eller chef för barnpedagogik Malin Källman tfn. 044-7877400, gärna så snabbt som möjligt!

Kuntarekry.fi

Larsmo kommun övergår till att rekrytera personal via kommunernas gemensamma rekryteringstjänst  Kuntarekry.fi. Lediga jobb utannonseras där. Gå in på Kuntarekry.fi och registrera dig som jobbsökande. Du skapar då ett eget användarnamn med lösenord. Härifrån kan du sedan enkelt söka lediga jobb samt även uppdatera ansökan efter att den blivit inlämnad.

Alla våra lediga jobb finns ännu inte på kuntarekry.fi, men vi jobbar på att uppdatera vart efter. De annonser som har en understreckad rubrik kan du klicka på för att komma in på annonsen i kuntarekry.fi

Du kan också kontakta de personer som finns nämnda i annonaserna nedan och få information om hur du går tillväga.

Till vår tekniska avdelning anställer vi en

 

Vikarier inom kost- och städservice

Intresserad av att hoppa in som vikarie på kortare och längre vikariat inom kost- och städservicen?

Mera info ger Karola Dahlbacka, kost- och städserviceledare, tfn 044 7877 288 eller per e-post: karola.dahlbacka(at)larsmo.fi och ansvariga städare Annika Sundelin, tfn 044 7217 336 eller e-post: annika.sundelin(at)larsmo.fi

Ansökan via Kuntarekry.fi
Arbetsnyckel: 203963

 

Lärare inom småbarnspedagogik, barnskötare, barnledare, ledare inom morgon- och eftermiddagsverksamhet m.fl.

Vi har behov av vikarier för kortare och längre vikariat inom småbarnspedagogik, 6-årsverksamhet, skolbarnens morgon- och eftermiddagsverksamhet m.m.

Ansökan via Kuntarekry.fi
Kuntarekry arbetsnyckel: 200213

 

Larsmo kommun söker

familjedagvårdare till eget hem

För mera info vänligen kontakta dagv.led/amin.föreståndare Annette Mäenpää tfn. 044-7217610

 

Fritidsledare

För verksamhet i kommunens tre fritidsgårdar, fritidsaktiviteter och klubbaktiviteter anställs regelbundet fritidsledare på tim-basis. DU bör gärna vara minst 18 år eller ung vuxen och kunna fungera ansvarsfullt som ledare för en aktivitet främst för åldersgruppen åk 7 och äldre.

 

Instruktörer

Är du 18 år fylld man eller kvinna och intresserad av att leda idrottsgrupper? Idrottsklubbar av olika slag främst för åldersgruppen åk 7 och äldre ordnas i alla kommundelar och vi anställer regelbundet hurtiga, sportiga, mångsidiga, ivriga instruktörer på tim-basis. Till idrottsklubb tas max 20 barn/ungdomar och i varje grupp det finns en ansvarig ledare/instruktör. Klubbverksamheten ordnas främst kvällstid under vardagar.

 

Fritidsbyrån i Larsmo, tfn 7857230 ger närmare information om anställning, lön etc.

 

Kommunsektorns lediga arbetsplatser; se Kuntarekry, länk

 

(Sidan uppdaterad 05.02.2019, kl 15:51)