Kirjastot

Equity Larsmo webben

Pääkirjasto sijaitsee Equity rakennuksessa. Equity valmistui vuonna 2017. Arkkitehtina toimi Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta.

Kunnassa on kaksi yleistä kirjastoa. Luodon pääkirjasto sijaitsee Equity-kiinteistössä osoitteessa Pajutie 2 ja Bosundin kirjasto osoitteessa Koulutie 13. Kirjaston valoisat ja mukavat tilat toimivat koko kunnan olohuoneena. Toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan tarjontaamme ja palveluihimme!

Kirjastojen palvelut ovat kaikkien käytettävissä asuinpaikasta riippumatta. Kirjastoista voit lainata kirjoja, lehtiä, äänikirjoja, musiikkia, elokuvia, pelejä, käyttää nettiä, pelata, kopioida jne. Kirjastot välittävät myös seutulainoja ja kaukolainoja. Kirjaston seutulainoista perimä tilausmaksu on 2 euroa/laina. Mikäli kaukolainan välittävällä kirjastolla on korkeampi maksu vastaa asiakas tästä (tav. 7-10 €).

Luodon kirjaston tiloissa voit etsiä aineistoja, lainata e-kirjoja ja kuunnella e-äänikirjoja, jatkaa laina-aikaa ja tehdä varauksia kirjaston verkkosivujen kautta. Kirjautuminen verkkokirjastoon edellyttää kirjaston myöntämän lainakortin omistamista ja neljänumeroisen PIN-koodin. PIN-koodin voit henkilökohtaisesti lunastaa kirjastosta. Verkkokirjasto on aina avoinna!

 


Holmin kirjasto
Pajutie 2 D
68570 Luoto
puh. 7857 265

Bosundin kirjasto
Koulutie 13 C
68555 Bosund
puh. 7283 099

Kirjaston verkkosivut
Facebook
Instagram

 

(Sivu päivitetty 10.06.2022, Klo 13:18)