Nuorisoasema Fiilis

Nuorisoasema Fiilis työskentelee nuorten mielenterveyden hyväksi, tarjoaa tukea elämänhallintaan ja toimii päihteiden käyttöä ehkäisevästi. Matalan kynnyksen toiminta on tarkoitettu 12 - 29 -vuotiaille nuorille. Käymään voit tulla yksin tai yhdessä, kun haluat jutella jonkun kanssa. Huonosti voivien nuorten läheiset (esim. vanhemmat tai opettajat) saavat mielellään konsultoida nuorisoasemaa. Käynnit ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Käsiteltäviä asioita voivat olla esim.

- stressi ja ahdistus
- ystävyys ja seurustelu
- yksinäisyys, kiusaaminen tai syrjäytyminen
- uupumus ja unettomuus
- erimielisyydet ja riidat
- elämänkriisi tai suru
- tekemisen puute tai taloushuolet
- huoli pelaamisesta/netin käytöstä
- huoli alkoholin tai huumeiden käytöstä

Drop-in
Aukioloajat ovat tällä hetkellä maanantaisin ja tiistaisin klo 10–16, keskiviikkoisin klo 10–18, torstaisin klo 10–16 ja perjantaisin klo 10–17.

Ota yhteyttä
Varaa aika soittamalla tai tekstiviestillä. Koska toimintaa toteutetaan yhteistyössä muiden yksikköjen kanssa, mm. etsivän nuorisotyön, mielenterveyskeskuksen, sosiaalihuollon, syömishäiriöyksikön, velka- ja talousneuvonnan sekä ehkäisy- ja seksuaalineuvonnan työntekijät voivat tulla nuorisoasemaan.

Palaute ja lisätiedot
Toimintamuoto on uusi ja sitä kehitetään edelleen. Olemme kiitollisia palautteesta ja parannusehdotuksista. Palautteen voit jättää joko täyttämällä palautekavakkeen tai soittamalla koordinaattorille David Sandström 044 785 1216.

Yhteystiedot
Fiiliksen koordinaattori
David Sandström
puh. 044 785 1216

Ota yhteyttä jos sinulla on kysyttävää!

Facebook:

Ungdomsstationen Fiilis/Nuorisoasema Fiilis

Fiiliksen verkkosivut

(Sivu päivitetty 29.01.2020, Klo 10:26)