Lediga jobb inom Larsmo kommun

Bor Du i kommunens södra del och kunde tänka Dig att arbete som

Familjedagvårdare till eget hem vårterminen 2019?

För mera info vänligen kontakta enhetsledare Annette Mäenpää tfn. 044-7217610 eller chef för barnpedagogik Malin Källman tfn. 044-7877400, gärna så snabbt som möjligt!

Kuntarekry.fi

Larsmo kommun övergår till att rekrytera personal via kommunernas gemensamma rekryteringstjänst  Kuntarekry.fi. Lediga jobb utannonseras där. Gå in på Kuntarekry.fi och registrera dig som jobbsökande. Du skapar då ett eget användarnamn med lösenord. Härifrån kan du sedan enkelt söka lediga jobb samt även uppdatera ansökan efter att den blivit inlämnad.

Alla våra lediga jobb finns ännu inte på kuntarekry.fi, men vi jobbar på att uppdatera vart efter. De annonser som har en understreckad rubrik kan du klicka på för att komma in på annonsen i kuntarekry.fi

Du kan också kontakta de personer som finns nämnda i annonaserna nedan och få information om hur du går tillväga.

Till vår tekniska avdelning anställer vi en

PROJEKTLEDARE

Vi söker en resultatinriktad och flexibel projektledare för visstidsanställning i heltid med start omgående eller enligt överenskommelse till och med 31.12.2019. Tekniska avdelningen handhar bl.a. kommunalteknik och fastigheter. Som projektledare förväntas du arbeta med såväl projektstyrning/upphandling som med att utveckla verksamheten. Arbetsuppgifterna består främst av att:

• utföra/administrera besiktningar av egna byggnader/anläggningar
• projektledning såsom planeringsstyrning och entreprenadupphandling
• övervaka byggnadsprojekt
• att leda och/eller delta i bygg- och arbetsplatsmöten samt att administrera olika rapporter såsom säkerhets-, arbetsplats- och miljö rapporter samt besiktningar
• medverka i anbudsframställan
• planera mindre byggobjekt
• leda arbetet i mindre projekt
• övriga byggherreuppgifter

Det formella behörighetskravet är lämplig instituts- eller yrkeshögskoleexamen Vi värdesätter kännedom om branschen samt ledarförmåga.

Vi söker dig som har en genuin känsla för samarbete och service, en hög social kompetens samt kan prioritera och tycker om när tempot är högt. Som person är du självgående, driftig och ansvarsfull. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Språkkrav är god förmåga att i tal och skrift använda svenska och god förmåga att tala finska och nöjaktig förmåga att skriva finska.

Arbetet inleds med en prövotid på 4 månader.

Ansökan via www.kuntarekry.fi och arbetsnyckeln är 203544

Tilläggsuppgifter ger chef för Tekniska tjänster, Bjarne Häggman, tfn 7857 220.

Sista ansökningsdag är 28.11.2018 kl. 16.00

 

Vikarier inom kost- och städservice

Intresserad av att hoppa in som vikarie på kortare och längre vikariat inom kost- och städservicen?

Anmäl i så fall ditt intresse till Karola Dahlbacka, kost- och städserviceledare, tfn 044 7877 288 eller per e-post: karola.dahlbacka(at)larsmo.fi

 

Lärare inom småbarnspedagogik, barnskötare, barnledare, ledare inom morgon- och eftermiddagsverksamhet m.fl.

Vi har behov av vikarier för kortare och längre vikariat inom småbarnspedagogik, 6-årsverksamhet, skolbarnens morgon- och eftermiddagsverksamhet m.m.

Ansökan via Kuntarekry.fi
Kuntarekry arbetsnyckel: 200213

 

Larsmo kommun söker

familjedagvårdare till eget hem

För mera info vänligen kontakta dagv.led/amin.föreståndare Annette Mäenpää tfn. 044-7217610

 

Fritidsledare

För verksamhet i kommunens tre fritidsgårdar, fritidsaktiviteter och klubbaktiviteter anställs regelbundet fritidsledare på tim-basis. DU bör gärna vara minst 18 år eller ung vuxen och kunna fungera ansvarsfullt som ledare för en aktivitet främst för åldersgruppen åk 7 och äldre.

 

Instruktörer

Är du 18 år fylld man eller kvinna och intresserad av att leda idrottsgrupper? Idrottsklubbar av olika slag främst för åldersgruppen åk 7 och äldre ordnas i alla kommundelar och vi anställer regelbundet hurtiga, sportiga, mångsidiga, ivriga instruktörer på tim-basis. Till idrottsklubb tas max 20 barn/ungdomar och i varje grupp det finns en ansvarig ledare/instruktör. Klubbverksamheten ordnas främst kvällstid under vardagar.

 

Fritidsbyrån i Larsmo, tfn 7857230 ger närmare information om anställning, lön etc.

 

Kommunsektorns lediga arbetsplatser; se Kuntarekry, länk

 

(Sidan uppdaterad 12.12.2018, Kl 14:58)