Ajankohtaista

Vapaana olevia erillispientalotontteja (AP) Vikarholmenilla
20.05.2020, Klo 00:00

Vapaana olevia erillispientalotontteja (AP) Vikarholmenilla

Luodon kuntaan valmistuu toukokuussa uusi asuinalue noin 5 km Holmin keskustasta ja 7 km Pietarsaaren keskustasta sijaitsevalle suositulle Vikarholmen-alueelle. Avoimet näkymät luovat viihtyisän asuinympäristön ja tunteen Luodonjärveen läheisyydestä. Asuinalueen uudet tiet ja kujat valmistuvat juuri tällä hetkellä. Kunnallistekniikan ensimmäinen rakennusvaihe valmistuu toukokuun lopulla, jolloin muuta kunnallinen tontti tulee myyntiin. Ensimmäisessä vaiheessa valmistuvat tiet: Ahventie, Ahvenkuja, Kuhakuja ja Säynäväkuja.

Linkki lennokkivideoon (c) Luodon kunta, tuotanto luxas labs
Vikarholmenin asemakaavakartta
Tonttiesittely

Vapaana olevat erillispientalotontit (AP)

Vikarholmenin asemakaava-alueella luovutetaan kaksi AP tonttia. Toinen AP tontti sijaitsee korttelissa 54 tontti 3 (rakennusoikeus 1400 m²) ja toinen vuokra-asunnoiksi tarkoitettu tontti sijaitsee korttelissa 55 tontti 4 (rakennusoikeus 600 m²). Tarjouksenantajan on tarkkaan tutustuttava asemakaavaa koskeviin merkintöihin ja määräyksiin. Tarjouksenantajan tulisi tarjouksen yhteydessä jättää idealuonnos, josta käy ilmi asemakaava, julkisivut ja pohjapiirros. Mahdollinen vaiheittainen rakentaminen tulisi myös määritellä. Tarjousasiakirjat jätetään teknisten palveluiden osastolle viimeistään 31.8.2020 klo 15:00.

Tarjouslomake - AP-tontti
Tonttiesittely

 

Tarjouslomakkeet lähtöhintoineen sekä kartat ja lisätiedot osoitteesta Teknisten palveluiden osasto, Pohjoinen Luodontie 30, 68570 Luoto tai kunnan verkkosivuilta www.larsmo.fi. Tonteille voidaan rakentaa heti kun rakennuslupa on myönnetty.

Lisätietoa antaa maankäyttöinsinööri Thomas Käldström, puh. 06 785 7224 tai 044 787 7225, thomas.kaldstrom@larsmo.fi

Takaisin Ajankohtaista-sivulle